06-51514730 Ryanne@StudioNo83.nl
Selecteer een pagina

About Me

Benieuwd naar mijn achtergrond, hoe ik gekomen ben waar ik nu ben
en wie ik als persoon ben? Get to know me en lees vooral verder…

Studio No.83 – jouw Remote professional | VA

Met Studio No.83 richt ik mij tot de drukke manager en de ondernemer die gedreven is, volledig achter zijn/haar product/merk staat en kansen ziet om te groeien. Maar daarnaast vaak niet meer weet hoe die alle ballen hoog moet houden. Onthou, je hoeft niet alles alleen te doen. Je kunt van alles uit handen geven, zonder grip op je business te verliezen. Hierdoor krijg jij die rust en ruimte waardoor je weer kunt vlammen om je business verder te laten groeien.

Welke van mijn kwaliteiten kan ik voor jou inzetten?

Geordend

Ik zorg voor structuur en (financieel) overzicht, zodat jij je – met volledige grip op je business – kunt focussen op groei.

Creatief

Door mijn vlotte pen en oog voor detail, kan ik jouw idee omturnen naar een tastbaar iets.

Regelaar

Door alle zaken op de achtergrond en tot in de puntjes voor je te regelen, verloopt alles soepel en kun jij vooruitkijken en snel anticiperen.

Betrouwbaar

Bij mij weet je dat het werk in goede handen is. Hierdoor kun jij je in alle rust en met volle vertrouwen, focus houden op je business.

Opmerkzaam

Ik help je vooruit te kijken. Door vragen te stellen. Door samen te kijken naar wat er beter kan. Zodat jij je doelen sneller kan behalen. Door de kink in de kabel te zien, worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en efficiënter ingericht.

De veelzijdigheid van een VA is iets waar ik mij in herken. Natuurlijk ben ik niet van alle markten thuis, maar de combi van bijv. administratie en communicatie is voor mij echt the best of both worlds. Zelf je uren indelen, werken op afstand en toch die verbinding behouden, de werkzaamheden uitvoeren waar jíj blij van wordt en anderen ontzorgen. Helemaal mijn straatje. Ze noemen VA niet voor niets het beroep van de toekomst!

Aangenaam, Ryanne Ruijsbroek

Hoe het allemaal begon…

Na mijn studies Bedrijfsadministrateur (MBO4) en Communicatie (HBO) – met uitwisseling naar Zweden, diverse stages bij Unilever Benelux en wat rondreizen – belandde ik uiteindelijk bij een klein bedrijf in de klimaattechniek. Een MKB waar ik mijn financiële én creatieve ei kwijt kon; voor mij het beste van twee werelden. Na zo’n 10 jaar kreeg ik het gevoel volledig stil te staan. Deels doordat ik moeder was geworden en deels doordat ik in een sleur raakte. Er was geen ruimte en budget voor trainingen en daarmee (persoonlijke) groei. Ik miste de energie en de uitdaging. Ja, het was er vertrouwd, zeer flexibel, door de jaren heen had ik flink wat credits opgebouwd en het zorgde voor een stukje zekerheid. Maar het leverde voor mijn gevoel niks meer op. Sterker nog, ik leverde als het ware in. Het was gewoon niet meer in balans. Een vriendin had eind 2019 een zaadje in mijn hoofd geplant: “VA vind ik écht iets voor jou, Ryan!”. Dit bleef hangen en begon langzaam te groeien. Begin 2020 besloot ik dat het anders moest en gooide het roer compleet om. En zo is mijn eigen toko Studio No.83 ontstaan!

Persoon achter Studio No.83

Okay, genoeg over mijn zakelijke kant, want wie is nu de persoon achter Studio No.83? Aangenaam, ik ben Ryanne Ruijsbroek en het is nu tijd voor een kijkje in mijn privéleven. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn family & friends. Houd ik van borrelen, lekker eten en koken. Ben ik trots op mijn Indo roots. Vind ik het leuk om ons interieur te finetunen. Speel ik een potje voetbal in de zaal. Maak ik tripjes naar gezellige steden, mooie verre landen en strap ik maar al te graag mijn snowboard vast om een piste te pakken. En zo nu en dan houd ik van een lekker potje ongegeneerd Netflixen.

En nu zou ik graag meer over jou willen weten.
Stuur mij een berichtje and let’s meet!

Onderwerp