06-51514730 Ryanne@StudioNo83.nl
Selecteer een pagina

Nu 2020 voorbij en afgesloten is, is het tijd om vooruit te blikken en kijken wat 2021 voor ons in petto heeft.

Stel jezelf de volgende vijf vragen:

  • Waar wil ik meer van in 2021?
  • Welke (drie) doelen stel ik mijzelf voor 2021?
  • Wat moet ik doen om mijn doel(en) te bereiken?
  • Waar zeg ik ‘nee’ tegen in 2021?
  • Waar werk ik naartoe in 2021?

Bonusvraag: Nu je voor jezelf deze vragen hebt beantwoord, welk woord komt er in je op en ga je gebruiken als leidraad voor 2021?

Probeer de vragen zo kritisch mogelijk te beantwoorden. Denk bij je doelen stellen aan iets meetbaars, zodat je straks echt kan zien wat je hebt bereikt. Aan het einde van het jaar pak je het er weer bij, ga je na welke doelen je hebt volbracht en kun je een stukje reflecteren. Om je een beetje op weg te helpen, heb ik de vragen toegepast op mijzelf. 

Waar wil ik meer van in 2021?

In 2020 heeft het zich wel bewezen: thuiswerken werkt. Met Studio No.83 werk ik als Virtual Assistant voor verschillende opdrachtgevers vanuit huis en dat voelt goed. Heel goed zelfs. Mijn eigen tijd indelen. Er voor mijn gezin kunnen zijn, wanneer ik dat wil of wanneer dat nodig is. Dit smaakt naar meer en zet ik voort in 2021.

Welke (drie) doelen stel ik mijzelf voor 2021? 

  1. Mijn naamsbekendheid als Virtual Assistant is aanzienlijk gegroeid. Denk aan aantal contacten bij LinkedIn, bereik van mijn posts op social media en aantal aanvragen.
  2. 50+ nieuwe adressen op mijn mailinglist. Dat lijkt wellicht niet veel, maar ik ga liever voor betrokkenheid, dan voor hoeveelheid.
  3. Eind 2021 kan ik wekelijks minimaal 16 declarabele uren schrijven.

Wat moet ik doen om mijn doel(en) te bereiken?

De Know Like Trust factor gericht inzetten op social media. Ondernemers en managers benaderen voor een kennismaking. Mijzelf blijven ontwikkelen door trainingen en webinars te volgen, informatie opnemen als een spons, zodat ik mijn ideale klant nog beter van dienst ben.

Waar zeg ik ‘nee’ tegen in 2021?

Ik zeg volmondig ‘nee’ tegen negatieve energie. Opdrachten waar ik tegenop zit te hikken. Opdrachtgevers waar ik geen persoonlijke klik mee heb. Mijzelf gehaast voelen, puur omdat het moet.

Waar werk ik naartoe in 2021?

Naar het behouden van een goede werk/privé balans, zodat ik naast een kanjer van een Virtual Assistant, de moeder/partner/vriendin/dochter/zus/nicht ben die voor een glimlach op je gezicht zorgt. 

Mijn woord voor 2021 is: ACCEPTEREN

Dit woord heeft meerdere betekenissen voor mij. Het kan iets simpels zijn als een LinkedIn connectie accepteren. Iets groots zoals een klant die een offerte accepteert. Ondernemers en drukke managers laten inzien dat ik hen kan ondersteunen en dat zij mij als helpend handje accepteren. Maar uiteraard ook een stukje zelfacceptatie. Accepteren dat dingen soms gaan, zoals ze gaan. Al doet het een beetje pijn in mijn hart, accepteren dat er dit seizoen waarschijnlijk geen pistes worden gepakt en we geen gezellige après-ski hebben in de plaatselijke Oostenrijkse paraplubar. Zeker in deze tijd waarin Corona een grote rol speelt, is het loslaten en accepteren dat het nu eenmaal even niet anders is. Accepteren dat we voorlopig vooral aan huis gebonden zijn en dat thuisonderwijs erbij hoort. Accepteren dat we moeten waarderen wat we juist wél hebben en juist wél allemaal kunnen en daar het beste van maken. Accepteren dat we dit klusje met z’n allen moeten klaren om straks Corona de baas te zijn. Uiteindelijk accepteren dat er mooie kansen in het verschiet liggen en die ga ik grijpen!

Ik denk dat 2021 een heel mooi jaar gaat worden. Let the magic begin!