06-51514730 Ryanne@StudioNo83.nl
Selecteer een pagina

De afgelopen jaren hang ik graag een samenvattend woord aan een jaar. Soms als terugblik, soms juist als vooruitzicht. Voor 2023 was dat ruimte. Als ik terugkijk op afgelopen jaar was er ruimte voor zelfontwikkeling, gevoel, nieuwe connecties, afscheid, nieuwe ervaringen, mezelf herontdekken, frustraties, nieuwsgierigheid, groei en misschien nog wel het belangrijkste: er was ruimte om wat minder hard voor mijzelf te zijn. Alles bij elkaar kijk ik met een lach en een traan en vooral een voldaan gevoel terug op 2023.

Een paar van mijn hoogtepunten uit 2023:
🔥 In de ban geraakt van zelfontwikkeling (door de fontein, Human Design en sessies om meer in verbinding met mijzelf te komen)
🔥 Ruimte om afscheid te nemen van het oude en open te staan voor het nieuwe
🔥 Mijzelf meer open durven te stellen en daarbij dichtbij mijn eigen ik te blijven
🔥 De kracht van mond-tot-mond-reclame (niet te verwarren met mond-op-mond; dat is een hoogtepunt an sich 😉)
🔥 Oprecht dankbaar voor mijn warme netwerk, zowel zakelijk als privé
🔥 Forty & (feeling) Fabulous
🔥 Groei in mijn business (o.a. meer klanten mogen verwelkomen, meer facturen mogen sturen)
🔥 Tripjes naar de bergen in februari 🏂 en oktober 😎 om weer op te laden en overzicht te krijgen
🔥 Nieuwe connecties die mij veelal leuke en verfrissende momenten hebben gegeven die tot nieuwe inzichten hebben geleid

Eind Q3 nam ik deel aan een bijzondere sessie en voelde door heel mijn lichaam het woord voor komend jaar opborrelen. Dat kwam door de woorden van Sophia Spallino: “I will dance with an open heart again, I will love with an open heart again, I will believe with an open heart again.”. Dat resoneerde zo enorm! Misschien raad je het al; mijn woord voor 2024 is OPEN.

Komend jaar sta ik open voor verbinding, verdieping, nog meer zelfontwikkeling, positieve energie, loslaten, uit mijn hoofd terug naar mijn gevoel, de switch van mannelijke naar meer vrouwelijke energie, ontwikkelingen en groei in mijn toko, authenticiteit, volledig durven vertrouwen op mijn onderbuikgevoel, in mijn kracht staan en wie weet nog meer…

Ik ben benieuwd wie en wat er op mijn pad mag komen. Misschien pak ik yoga op, neem ik deel aan een familieopstelling, gun ik mijzelf een retraite. Of misschien wel helemaal niet. Het komt allemaal zoals het komt. Daar heb ik vertrouwen in.

Laten we dansend en open minded 2024 ingaan en de positieve energie met open armen ontvangen die komend jaar op ons pad komt.

I can’t wait for what 2024 brings!