06-51514730 Ryanne@StudioNo83.nl
Selecteer een pagina

Jeetje, wat een jaar was dit zeg. 2022 heeft zo z’n highs gekend, maar ook een enorme persoonlijke low. Eentje die mijn toekomstvisie compleet heeft omgegooid en ruimte biedt voor andere dingen.

Mijn woord voor 2022 is: ZICHT

In dit eindoverZICHT blik ik terug op een – voor mij persoonlijk – vrij turbulent 2022. Wat op het eerste geZICHT stabiel begon, eindigde het meer en meer uit balans. Door het jaar heen heb ik bepaalde inZICHTen gekregen, waardoor ik een andere weg ben ingeslagen. We konden wel op dezelfde voet door blijven gaan, maar dat duidde dan meer op tunnelZICHT. Sometimes the hardest thing and the right thing are the same. Erover praten helpt. Niet altijd even makkelijk, want ik ben geen prater, maar wel nodig en daarmee zeer welkom. Ik heb hierdoor bepaalde inZICHTen gekregen over mijn verleden, het heden én de toekomst.

Zakelijk gezien ging het echter als de brandweer. Mijn vaste opdrachtgevers hebben het gehele jaar weer van de services van Studio No.83 gebruik gemaakt. Zij zijn happy met het overZICHT en/of toeZICHT wat ik voor hen verzorg. Hier en daar wat nieuwe Moneybirdgebruikers op weg mogen helpen met het inZICHTelijk maken van hun online administratie. Als laatste: op de valreep wat nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen in mijn klantenoverZICHT. Dit jaar sluit ik absoluut weer positief af!

Door er eens rustig voor te gaan zitten, heb ik zelfinZICHTen gekregen over wat ik wel en niet wil voor mijzelf. Zo weet ik dat een van mijn volgende blogs gaat over de werkzaamheden die ik vooral niet uitvoer, omdat ik dat simpelweg niet wíl doen. Kunnen is daarbij een ander verhaal. Dan is dat maar meteen ZICHTbaar en helder voor potentiële opdrachtgevers. Ik mag, of eigenlijk is het meer moet, mijzelf meer op één zetten. Dat zal altijd een dingetje blijven, maar ik doe mijn best om hier gehoor aan te geven. Noem het een goede voornemen voor volgend jaar.

Nu met het einde van het jaar in ZICHT, heb ik meteen mijn woord voor 2023 in het vooruitZICHT.

Mijn woord voor 2023 is: RUIMTE

Dit woord heeft uiteraard vele betekenissen en kun je met van alles en nog wat associëren. Te beginnen bij ruimtelijk inzicht. 😉 Het kan echt alle kanten op met ‘ruimte’. Ruimte voor loslaten. Ruimte voor het verleden. Ruimte voor nieuwe dingen. Ruimte voor acceptatie. Ruimte voor verbetering. Ruimte in mijn hoofd. Ruimte voor mijzelf. Ruimte voor werk. Ademruimte. Ruimte voor balans. Ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor familie. Ruimte voor vrienden. Daadwerkelijk in de ruimte aanwezig zijn; in het hier en het nu. Ruimte voor herinneringen. Rustige kantoorruimte. Ruimte voor (persoonlijke) groei. Ruimte voor (nieuwe) ervaringen. Mijn eigen ruimte. Beweegruimte. Ruimte voor hulp (vragen). Leefruimte. Fijne woonruimte. Ruimte om te onderzoeken wat ik wil en nodig heb. Ruimte voor ontspanning. Ruimte voor geluk. Ruimte voor rust, regelmaat en reinheid. Ruimte voor een lach. Ruimte voor een traan. Ruimte voor heel veel knuffels. Gewoon simpelweg ruimte.

✨ Fijne jaarwisseling en dat 2023 voor iedereen een jaar is met ruimte voor (werk)geluk, gezondheid en gezelligheid! ✨