06-51514730 Ryanne@StudioNo83.nl
Selecteer een pagina
Als je je wat meer verdiept in Human Design, kom je te weet welke omgeving het beste bij jou past. Waar jij je het prettigst voelt en waar je energie het meest comfortabel door je lichaam stroomt. Mensen die mij kennen hebben mij vast eens horen zeggen dat ik op wintersport helemaal in mijn element ben. Hoe anders kan het dan ook dat Mountains mijn ideale omgeving is.

Lekker dan. Zit ik in het vlakker dan vlakke Nederland. 😏 Geen berg te bekennen, behalve de Cauberg. Die ik overigens meerdere malen vervloekt heb op de wielrenfiets. Ik zag er letterlijk als een berg tegenop. Net als grieperig de Mount Batur op Bali beklimmen voor een adembenemende zonsopgang. Maar wat voelde ik mij toch opperst machtig toen ik de top uiteindelijk bereikte. 💪🏽 Nu betekent dit overigens niet dat ik in de bergen zou moeten wonen hoor. Het gaat verder dan dat. Het gaat letterlijk over hoogte. Ik vind het fijn om dingen vanaf een bepaalde afstand te bekijken. Een helikopter view creëren. Ik heb hoogte nodig om overzicht te krijgen, om het grotere geheel te kunnen zien. Dan vallen de puzzelstukjes bij mij op de juiste plek. Het is belangrijk om af en toe afstand te nemen van mensen om mij heen om head space te creëren en letterlijk weer te kunnen ademen. Even heerlijk terugtrekken en coconnen. Zo herkenbaar voor mij.

Het is grappig als je sommige voorbeelden leest en die aha-momentjes ervaart. Zo kies ik in een restaurant liefst een plekje uit aan een hoge (bar)tafel. Kies ik in het vliegtuig voor een stoel bij het raam, zodat ik over de wolken heen kan turen. Zo koos ik als kind altijd het bovenste bed in een stapelbed en klom ik gerust menig boom in. Mijn kantoor zit op de 1e verdieping met het bureau aan het raam en heb ik fijn zicht op de buurt. Zo zijn er vast nog tal van voorbeelden te benoemen die (onbewust) met hoogte/mountains te maken hebben.

De ideale omgeving is dus niet zozeer de plek waar je zou moeten wonen. Het is een plek waar je inspiratie opdoet, die je voedt, inzichten geeft, motiveert en zelfs een helend effect kan hebben. ✨ Komt dat even goed uit, want ik heb komende week een short trip voor de boeg. Mij nie bellen, cause the mountains are calling! 🏔️ Heerlijk de frisse berglucht tot mij nemen en met mijn board onder mijn voeten genieten van de prachtige omgeving! 🏂

Ergens heb ik het (voor)gevoel dat de besneeuwde bergen geen jaarlijks uitje meer worden voor mij. Mede door de klimaatverandering, mede door persoonlijke omstandigheden of noem het een shift in prioriteiten. Misschien ruil ik de witte bergtoppen in voor ander soort tripjes naar de bergen. Voor nu in ieder geval een paar dagen offline om vervolgens weer terug te keren met de energie dat ik weer bergen kan verzetten de komende tijd! 🔥